De mooiste Mindfulness spreuken van deze week
Speciaal voor jou de mooiste Mindfulness spreuken op een rijtje gezet! Mijn to-to lijst voor vandaag: · Blij zijn met wat ik heb · Aardig zin voor m'n medemens · Laten gaan wat ik niet kan controleren · Naar m'n hart luisteren · Productief zijn, zonder stress · Gewoon blijven ademen

De voordelen van een goede ademhaling op een rijtje!
Een goede ademhaling zorgt voor een goede saturatie in je lichaam. Je saturatie blijft tussen de 96% en 100%. Je energie toevoer blijft dus goed.

15 x Eenvoudige spreuken
Begin de dag met een glimlach door deze tijdloze en mooie eenvoudige spreuken. Inspiratie en motivatie is het voedsel van een heldere en gezonde geest.

Meditatief hardlopen!
Nee, ik ben geen boeddhist maar ik ben wel geïnteresseerd in hoe ik mijn gedachtes en mijn gevoel beter onder controle kan krijgen. Zelf liep ik al een tijdje te denken aan een manier om mijn geest meer te laten ontspannen.

6 voordelen van buiten werken in de natuur
Buiten werken kan je geluk, energieniveau en geheugen vergroten. Als je werkgever het toestaat, overweeg dan om je laptop en andere werkspullen mee naar buiten te nemen om frisse lucht in te ademen en je vitamine D aan te vullen. In dit blog geef ik je 6 voordelen van buitenshuis werken en tips om productief te blijven terwijl je buiten taken uitvoert.

Mindfulness voor kinderen
Mindful Run 4 kids is niet stilzitten als een kikker maar lekker vrij bewegen. Onze missie is dat kinderen een prettige ervaring krijgen met mindfulness.

Hoe ik leer minder te denken
Hoe ik leer minder te denken. Ik ben niet mijn gedachte, dat was iets waar ik nog nooit over had nagedacht. Ik was er automatisch vanuit gegaan dat ik mijn gedachten of mijn verstand ben.

Verkeerd ademen!
Verkeerd ademen! Wist jij dat 80% van de westerse bevolking te veel ademt? Wist jij dat diverse processen in het lichaam verstoord worden door een verkeerde ademhaling? Wist jij dat mensen ziek kunnen van een verkeerde ademhaling?

Heb je last van Marathon zenuwen lees dan dit eens.
Heb je last van Marathon zenuwen? Lees eerst onderstaande artikel dan eens.

42 Marathon Tips voor het succesvol lopen van een Marathon.
1. Doe aan voetverzorging en knip o.a. je teennagels een paar dagen voor de marathon. 2. Ga 3 dagen voor de marathon niet meer hardlopen. Als het goed is heb je genoeg getraind. 3. Zorg dat je goed uitgerust bent. Dus op tijd naar bed een paar dagen van tevoren.

Meer weergeven

Onze opleidingsaanbieders: