Contact

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl

 

KvK: 69059462

Btw: NL 857710886B01

IBAN: NL19 RABO 0151387516


De Mindful Run Methode is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar van MROI Nederland. Martijn is een inspirator. Martijn weet andere mensen te raken en is een authentieke master trainer. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van body, mind en soul. Zijn passie is hardlopen, wielrennen en mountainbiken. De meeste opleidingen in het aanbod op deze website worden verzorgd door Martijn en zijn partner Dianne Schutmaat, maar inmiddels hebben we een prachtig team van docenten die een deel van onze opleidingen verzorgen. 

 

Dianne Schutmaat is mede-eigenaar van MROI Nederland. Dianne heeft veel mensen begeleid op het gebied van leefstijlverandering en gezondheidsbevordering. De laatste jaren voordat ze zelfstandig ondernemer werd heeft zij zich gespecialiseerd als adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid. De opleidingen van MROI sluiten hier naadloos op aan. Binnen MROI Nederland houdt zij zich bezig met organisatiekundige zaken, de bedrijvenmarkt en is ze master trainer binnen de opleiding met als specialisatie mindfulness, yoga en meditatie. Naast mede-eigenaar is zij mantelzorger en moeder voor haar zoon en zorgintensieve dochtertje.  


Ons team

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl