Reviews


Janneke de Jong - de Vries over de opleiding Mindful Walk voor fysiotherapeuten

Heerlijk om eens een cursus te volgen door te ervaren. Leren wat Mindful Walk is door het te ervaren als deelnemer. De beste en fijnste manier van leren voor mij. Het was een enorme bevestiging van de richting die ik als therapeut op ga: zoveel mogelijk buiten werken met klanten.

 Han Baeten over de Mindful Run opleiding

Martijn en Dianne hebben een erg mooi programma ontwikkeld en weten dit vol enthousiasme over te dragen. Delen is vermenigvuldigen is een van hun motto's, die mij persoonlijk ook erg aanspreekt. Ondanks mijn achtergrond met opleiding tot Runninginstructor (Aart Stigter), Bewust Hardlopen (Ronald Valkenburg), SportRusten (Koen de Jong), ChiRunning (Marion Meester), Natuurlijk Sportief (Teun vd Klis) etc. ben ik aangenaam verrast en geïnspireerd geraakt door de training tot instructeur.

 Rob Houben over de opleiding tot Wandelcoach

Martijn is iemand die kan inspireren en motiveren. Als (ex) beroepsmilitair had ik nooit aan de door Martijn en zijn vrouw ontwikkelde Mindful Run methodiek gedacht. Dat was toch niets voor mij en het moest een hele goede zijn om mij hierin te trekken. Momenteel ben ik Mindful Run instructeur en Mindful wandelcoach en heb de methodiek geïntegreerd binnen mijn bedrijf omdat het simpelweg doeltreffend is en dat allemaal dankzij de aanstekelijke energie en de doeltreffende manier van informatie overdracht van Martijn. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.

 Anita Veldt over de Mindful Cycling opleiding
Mindful Cycling is niet zweverig, het is vooral plezier hebben in bewegen. Ademhalen is daarbij belangrijk en dit spelenderwijs doen, heb ik van Dianne geleerd in. Haar manier van les geven is erg prettig.
Dianne is daarbij lekker zichzelf, neemt haar persoonlijke ervaringen van werk en privé mee en geeft goede info, zonder belerend of dwingend te zijn. Met haar aanstekelijke lach brengt ze vrolijkheid en ongedwongenheid. Martijn gaat op zijn doel af, doet dat ook weer op zijn eigen wijze, met respect voor de ander. Plezier maken met fietsen, terwijl je ademhalend stress loslaat staat bij zowel Dianne als Martijn voorop. Deze mindset heb ik meegenomen en vind het altijd weer leuk naar Arnhem te rijden voor de bijscholing en opfrissing. Dat gaat verder dan fietsen, er is ook oog voor hoe je jezelf in de markt zet. Kortom: aanrader voor de sportieve persoon die meer spelenderwijs met mindfulness wilt doen!


Gerwin van Eldik over de opleiding tot Wandelcoach

Wat een bulk inspiratie heb ik in deze drie dagen opgedaan. Bewust en met name onbewust kun je alleen al door de enorme enthousiasme en innerlijke passie van Martijn en Dianne een stoot energie krijgen met allerlei ingevingen. Het is mooi om te zien hoe met uit een vervelende periode is gekomen, de nodige lessen heeft geleerd en nu inspirerend mag zijn voor iedereen die een liefde heeft voor natuur, beweging en coaching. Het heeft mij laten zien waar geloof en toewijding toe kan leiden. En het mooiste is, dit doen ze op een speelse manier met gebruik van hoe het essentie in elkaar steekt. Uit open hart mensen als gids meenemen op hen ontdekkingsreis naar een mindful leven met stabiliteit en gelukzaligheid.

 Patricia van Eijk over de PowerWalk opleiding

Leerzame training, goed uitgelegd met mooie praktijkoefeningen. Blij en zeer enthousiast om van start te gaan!

 Jolanda Hogenbirk over de opleiding tot Wandelcoach & Mindful Walk

Ik heb de opleiding Mindful Walk instructeur en vervolgens de wandelcoaching gevolgd! Super blij mee! Ik was zelf al bezig met de combinatie van mindfulness en wandelen maar de ademhalingstechniek die ik tijdens de opleiding geleerd heb is echt de kers op de taart! Top om al het geleerde door te geven aan anderen en om te zien wat deze bijzondere combinatie met ze doet! Binnenkort ga ik ook de Mindful Run instructeurs opleiding volgen. Zin in! Martijn geeft de opleidingen met zeer veel passie. Na zo'n opleidingsdag kom je altijd met veel energie en inspiratie thuis. Een enorme aanrader!

 Esther Bolt over de Mindful Run opleiding

Het was een feest om deel te nemen aan de Mindful Run/Walk instructeur opleiding! Met een aanstekelijk enthousiasme, gedrevenheid en de nodige humor neemt Martijn je mee in de wondere wereld van de Mindful Run/Walk. Na 2 dagen heb je alle tools in handen om zelf aan de slag te gaan en verschillende cursussen aan te bieden.

 Patricia Lazeroms over de Mindful Run opleiding

Na een lange periode van onrust en twijfel in mijn leven had ik besloten het roer om te gooien en mijn hart te volgen.  Voor mij was dat balans. Op Facebook zag ik Mindful Run voorbij komen. Het sprak me aan maar was bang dat het voor mij te zweverig zou zijn. Ik heb gebeld met Martijn en hij heeft me overtuigd. Martijn weet te motiveren en inspireren op een nuchtere manier vol humor. Na zijn woorden " don 't take yourself so damn seriously " was ik om! Binnenkort ga ik de opleiding tot Mindful Wandel coach volgen! Bedankt Martijn, ik heb nu de leukste baan die ik me wensen kan! 

 Bart Hendrickx over de Mindful Cycling opleiding

In juli volgde ik de opleiding tot Mindful Cycling instructeur bij Dianne. Haar persoonlijkheid straalt mindfulness uit: zij spreekt hier niet alleen over, maar zij belichaamt het ook.

Op die manier verloopt de opleiding dan ook heel liefdevol, waardoor je nog meer zin krijgt om deze milde energie via het fietsen door te geven aan anderen. Bovendien is de cursus zeer gestructureerd en duidelijk uitgewerkt, waardoor je er bij wijze van spreken dadelijk aan kan beginnen. En goed om weten: Dianne blijft beschikbaar voor verdere feedback bij het opstarten van jouw eigen projecten met praktisch advies.

 José Flaton over de Wandelcoach & Mindful Run opleiding

Vanaf de 1e minuut wist ik dat ik de goede opleiding had gekozen. Veel praktijk, mooie praktijkverhalen, waardoor er geen moment is geweest dat ik afhaakte. Geheel gericht op de behoefte van de groep.

Martijn en Dianne zijn het voorbeeld hoe ik mijn coaching en cursussen wil gaan geven. Zowel de opleiding voor Wandelcoach als instructeur voor 5 weekse cursus heb ik als zeer waardevol ervaren.

 Robert Bakker over de online opleiding Mindful Walk voor fysiotherapeuten

Deze cursus via de online weg is een goede aanvulling op het de verworven kennis die ik al had, een inspirerende cursus met handige tips en tricks voor de praktijk.

 Marije Kaspers over de Mindful Run 4 Kids opleiding

Welke training je ook volgt bij Martijn Mensink, het is altijd even geweldig! Je aanstekelijke enthousiasme, je passie en inzicht, je kennis en kunde, en de manier waarop je al je trainingen geeft maakt het elke keer weer een super mooie ervaring.

Elke training is weer anders en brengt nieuwe inzichten, tools en nieuwe bagage voor in mijn rugzakje mee die ik eruit kan halen als ik dat nodig heb. Zo ook alles wat ik bij de Mindful Run 4 Kids heb geleerd. Het waren 2 super dagen. Veel nieuwe en leuke tools en activiteiten die goed bij kinderen in verschillende leeftijdscategorieën aansluiten.

 Chantal Smeets over de PowerWalk opleiding

Een plezierige en gevarieerde opleiding die jou op eenvoudige wijze laat zien dat een powerwalk je conditie en houding verbetert en je spieren verstevigt. Fijne ontspannen begeleiding van trainster Andrea.

 Lisette de Wit over de Mindful Run 4 Kids opleiding

Deze 2 opleidingsdagen waren super leuk en uitdagend.

Door het enthousiasme van Martijn en Dennis, ga je vanzelf mee en komen de leukste situaties tot stand en daarbij een hoop lol.

De kennis die je opdoet, is zo inspirerend, dat ik niet kan wachten om met Mindful Run 4 Kids aan de slag te gaan.

Dennis en Martijn, dankjewel!

 Ria van Rooijen over de PowerWalk opleiding

Fijne dag met theorie en praktijk. Eigen inbreng en invullingen waren mogelijk en veel geleerd van Andrea, maar ook van de mede-cursisten.

 Paula Slootjes over de PowerWalk opleiding

Een super leuke opleiding met meer inhoud dan super leuke dag. Duidelijke theoretisch en praktische uitleg. Leuke oefeningen en een heel enthousiaste en motiverende Andrea. Daarnaast leuke kennismaking met medestudenten. Super leuke en leerzame dag.

 Theodoor Greiner over de Mindful Run opleiding:

Martijn en Dianne zijn voor mij erg inspirerende personen. Het persoonlijke verhaal, de energie en positiviteit van jullie beiden zijn heel bijzonder. Martijn maakt het niet moeilijker dan het eigenlijk is, leef bewust, leef in het nu en geniet.

Ik hoop binnenkort vanuit mijn eigen invalshoek ook deze dingen door te kunnen geven. DANK!!Charlotte Schipperijn over de Mindful Run 4 Kids opleiding

Op 3 en 4 oktober volgde ik de opleiding Mindful Run 4 Kids. Het waren twee leerzame, gezellige en inspirerende dagen. Twee dagen heerlijk buiten zijn, bewegen, bewust wording, ervaringen delen en oefenen om zo de verschillende onderdelen van de cursus te ontdekken.

De verhalen van zowel mijn mede cursisten als de trainers waren bijzonder en inspirerend. Een goede combinatie van theorie en praktijk, maar vooral het samen doen, leren en de vrijheid voor eigen invulling maakte deze opleiding voor mij heel succesvol. Ik kijk er naar uit om al het geleerde in de praktijk te gaan toepassen en aan de slag te gaan! Astrid Kuipers over de Mindful Walk opleiding

Martijn is een inspirerende, enthousiaste motivator die een fantastisch concept heeft met Mindful Run. Hij maakt vanuit authenticiteit oprechte verbinding met mensen en heeft hierdoor een mooie groep instructeurs opgeleid die zich ook sterk verbonden voelen met Mindful Run. Hij is een goede ambassadeur voor Mindful Run en biedt tevens mogelijkheden voor verdieping en verbreding. Ik ben heel blij dat ik hiermee in aanraking ben gekomen en dit nu mag doorgeven aan anderen als instructeur.

 

Astrid is Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach bij ComfyLife.Jeffrie Janssen over de Mindful Cycling opleiding

Als gepassioneerd wielertrainer wilde ik heel graag iets toevoegen aan m'n eigen ontwikkeling. Maar zeker ook aan mijn aanbod als trainer. Het waren 2 geweldige dagen weer eens "tot rust komen" en nieuwe inzichten opslurpen, die ik zeker kan gaan toepassen. Het zal me zeker nieuwe kansen gaan bieden voor de toekomst. Zeker nu ik van meerdere mensen om me heen heb verteld over dit Mindful programma, dienen kansen zich reeds aan. En ik heb nog niet eens data voor clinics & cursussen ingepland staan.

Zoals m'n vrouw nu zegt: "Doorpakken en kansen grijpen. En nieuwe wegen inslaan".

Er is waarschijnlijk geen weg terug ? Gelukkig maar !!

 

Jeffrie is zelfstandig ondernemer, coach in sport & beweging en sportmasseur. Waheeda Shadood over de Wandelcoach opleiding

Martijn is mindful, ademhalen, essentie, eerlijkheid, charisma en betekenisvol in één. Ik besef terwijl ik dit schrijf dat ik niet scheutig ben met reviews maar zo af en toe ontmoet je iemand die je raakt en inspireert. Martijn is zo een persoon. Ik ben een ervaren coach, sterker nog ik durf sinds kort mijzelf expert te noemen. Vooral, naast de harde kwalificaties, doordat ik de harde kant van het leven heb beleefd en overleefd.

 

Ik ben naar Martijn gegaan voor de wandelcoach opleiding. Niet om te leren coachen maar om te leren om echt outside of a box (de vier muren van een kantoor), mijn coachees te helpen ook outside hun box te treden. Naar buiten gaan om dichter bij binnen te komen. Martijn heeft mij laten zien hoe gemakkelijk ik de schoonheid, eenvoud en grilligheid van de natuur en de concrete jungle  waar wij in leven, kan gebruiken om essentiële veranderingen teweeg te brengen. En, ik heb ook anders leren ademhalen waardoor ik nu al dagen nauwelijks meer een verstopte neus heb. Alleen al dat heeft een grote impact op mijn leven. Martijn practices what he preaches. 45000 stappen verder mag ik dankzij Martijn mijzelf wandelcoach noemen.

                                                           

Waheeda is Coach & Storyteller bij Impactstories.


Onze opleidingsaanbieders: