Groen Maakt Gelukkig

Waarom werk je binnen als buiten zoveel gelukkiger maakt Waarom brengen we zoveel tijd binnen door terwijl de sleutel tot geluk buiten ligt? Laten we eerlijk zijn, onze moderne levensstijl heeft ons vaak vastgeketend aan bureaus, schermen en kunstlicht.

Waarom werk je binnen als buiten zoveel gelukkiger maakt

Waarom brengen we zoveel tijd binnen door terwijl de sleutel tot geluk buiten ligt? Laten we eerlijk zijn, onze moderne levensstijl heeft ons vaak vastgeketend aan bureaus, schermen en kunstlicht.

Groen maakt gelukkig. Het is tijd om naar buiten te gaan, en hier is waarom.

De Gevangenis van het Binnen Zijn:

Kantoren met fluorescerend licht, urenlang naar schermen staren, koffie in papieren bekers. Dit is niet hoe het menselijk leven ooit bedoeld was. We hebben onszelf gevangen gezet in kubussen van beton en glas, ver weg van de helende kracht van de natuur. Hoe kunnen we verwachten gelukkig te zijn als we constant worden afgesneden van het groene medicijn dat recht voor onze neus ligt?

Groen is Geluk:

Talloze studies tonen aan dat tijd doorbrengen in de natuur direct gerelateerd is aan een verhoogd gevoel van welzijn. Frisse lucht, het gefluister van bladeren, de aarde onder je voeten – dit zijn geen luxe, het zijn essentiële ingrediënten voor een gelukkig leven. Waarom laten we onszelf dan vastzitten in kantoorgebouwen zonder ramen?

Waarom Buiten Werken?

Stel je voor dat je werkt met de wind in je haren, omringd door bomen en open lucht. Als instructeur of coach buiten werken is niet alleen een carrièrekeuze, het is een levensstijl. Onze opleidingen bieden jou de mogelijkheid om het kantoor te verruilen voor groene velden, bosrijke paden en open luchtruim. Het is niet zomaar een baan; het is een roeping om anderen te laten ervaren wat groen geluk kan doen.

Buiten Zijn, Buiten Werken: Doe Mee Met Onze Opleidingen:

  1. Mindful Run & Walk Instructeur:
    • Leer anderen hoe ze mindfulness kunnen integreren in hardlopen en wandelen, alles terwijl je geniet van de buitenlucht.
  2. Wandelcoach Opleiding:
    • Word een gecertificeerde wandelcoach en gebruik de kracht van de natuur om anderen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.
  3. PowerWalk trainer:
    • Combineer sportief wandelen met frisse lucht en word een PowerWalk club trainer. Laat mensen zweten onder de blauwe hemel.

Grijp de Groene Kans:


Waarom zou je jezelf blijven opsluiten? Onze opleidingen bieden de kans om de sleutel tot geluk te ontgrendelen, om anderen te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger leven – alles in het groen. Het is tijd om naar buiten te gaan, niet alleen voor anderen, maar ook voor jezelf. Doe mee met onze opleidingen en maak groen geluk tot jouw levensmissie. De natuur wacht op jou.

“Kleine stapjes maken een grote verandering.”

— Martijn Mensink, Founder Mindful Run

Leo 712
Leo 712
2024-01-30
Een inspirerende opleiding, waarbij bewustwording, gaan voelen en in het hier en nu zijn, op een enthousiaste manier worden weergegeven. Uit het hoofd, in het lijf. Mindful en beweging komen samen tijdens laagdrempelige speloefeningen, waarbij tegelijkertijd veel plezier beleefd wordt.
Ivonne Pappot
Ivonne Pappot
2023-12-20
Dank Martijn voor de inspirerende opleidingsdagen! Ik heb volop energie opgedaan om het nieuwe jaar aan de slag te gaan als mindful walk instructeur!
Femke Doornbos
Femke Doornbos
2023-12-14
Fijne praktische opleiding wandelcoaching met een beetje kennis, maar vooral veel ervaren, voelen en doen. Ook de combinatie mindfulness, bewegen en ademhalen sprak me aan. Een aanrader!
Evelyn Van De Goor
Evelyn Van De Goor
2023-12-14
Een leuke, leerzame en ontspannen opleiding waarbij mooie handvatten gegeven worden. Martijn en Dianne werken echt vanuit het hart.
Astrid Mensink
Astrid Mensink
2023-12-14
Wat een waardevolle opleiding! Persoonlijk en vol passie gegeven door Martijn en Dianne. En wat een mooie plekken (Sonsbeekpark) om te oefenen. Ook de lunches waren top! En heerlijke Twentse nuchterheid. Aanrader!!!
Anja van Dijk
Anja van Dijk
2023-12-14
Erg goede en complete opleiding. Ook heel praktisch waardoor je na de opleiding meteen kan starten. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb en raad het iedereen aan!
Marlene Rijneveld
Marlene Rijneveld
2023-12-14
Door de diverse opleidingen ben ik zelf aan de slag als PowerWalk en Mindful Walk instructeur en wandelcoach. De tools worden je duidelijk uitgelegd en aangereikt, heerlijk om een combinatie van binnen voor wat theorie maar praktijk oefeningen direct in de buitenlucht te kunnen uitoefenen. Vanuit je hart coachen. Daarnaast zijn er altijd nog dagen waar je extra bijv je bedrijf kan boosten.
Ronald M
Ronald M
2023-12-11
Ik heb Martijn ervaren als een kundige opleider, die op een moderne wijze zijn trainingen geeft. Niet vanuit de schoolbanken, maar vanuit de praktijk. Martijn motiveert en enthousiasmeert op een speelse wijze en daardoor wordt het leren leuk! Fijne dagen gehad met een super groep! Veel wandelplezier toegwenst. Ronald Munneke Eigenaar Let's Work It Out!

Meer nieuws

Alle blogs