Hoe krijg ik klanten als coach?

één op de vijf werknemers in Nederland ervaart burn-out klachten. 10% van de bevolking worstelt met depressieve symptomen. En als klap op de vuurpijl voorspellen statistieken dat Nederland in 2024 het hoogste ziekteverzuim ooit zal hebben.

Het is een paradox die ik niet kan begrijpen: Ondanks de groeiende vraag naar coaching en begeleiding in Nederland bevinden veel bekwame coaches zich momenteel zonder werk terwijl de cijfers ongekend hoog zijn en de wachtlijsten steeds langer worden.

1 op de 5 werknemers in Nederland ervaart burn-out klachten. 10% van de bevolking worstelt met depressieve symptomen. En als klap op de vuurpijl voorspellen statistieken dat Nederland in 2024 het hoogste ziekteverzuim ooit zal hebben. Er is momenteel een ongekende hoge vraag naar coaching in Nederland. Heel veel praktijken die ik ken zitten hartstikke vol en er ontstaan steeds langere wachttijden.

Waar Gaat Het Mis?

De vraag is: Hoe kan het dat Nederland heel veel coaches heeft maar dat veel coaches momenteel thuis zitten omdat zij geen werk hebben? Waarom vinden zoveel getalenteerde coaches geen vruchtbare grond om hun expertise te delen?

Antwoord op de vraag?

Wat ik zie is dat veel huidige coaches wel heel veel kennis hebben maar ze missen vaak de commerciële inslag. Hoe zet ik mijzelf in de picture! Wat maakt de manier van coachen die jij toepast nu zo bijzonder ten opzichte van je college coach?

Wandelcoaching volgens de MR-Methode is mijn antwoord. De combinatie van wandelen, mindfulness, ademhaling en nlp technieken maakt onze wandelcoaching opleiding juist zo uniek en anders. De wandelcoaching opleiding van MROI opleidingen en trainingen richt zich ook niet alleen maar op het wandelen in de natuur maar juist ook de afwisseling met wandelen in de stad. Het leven is namelijk niet alleen maar rust en mooi. Wij leren onze coaches tools en technieken aan die je kunt toepassen als het leven even niet vanzelf gaat.

MROI’s Wandelcoach Opleiding: Jouw Pad naar Succes Bij MROI begrijpen we deze behoefte aan vernieuwing in de coachingwereld. Daarom richten we ons op wandelcoaching, waarbij we mindfulness, ademhaling en beweging combineren om een holistische benadering te bieden. Onze wandelcoach opleiding is ontworpen om coaches de tools te geven die ze nodig hebben om effectieve begeleiders te worden in de buitenlucht.

Business Bootcamp Opleiding: Jouw Bedrijf Voorop Om coaches te helpen hun praktijk naar nieuwe hoogten te tillen, bieden we in de maand februari een speciale aanbieding. Bij aanmelding voor de wandelcoach opleiding laten we deelnemers gratis deelnemen aan de Business Bootcamp opleiding (t.w.v. 495 euro). Zo komt jouw bedrijf voorop te staan, en kun jij volledig je werk van je passie maken: het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei.

Meld je nu aan voor onze Wandelcoach opleiding

Als jij je in de maand februari aanmeldt voor onze wandelcoach opleiding dan mag jij gratis meedoen aan onze Business Bootcamp opleiding zodat jij direct werk kan maken van jou eigen business.

MROI Opleidingen en Trainingen.

Leo 712
Leo 712
2024-01-30
Een inspirerende opleiding, waarbij bewustwording, gaan voelen en in het hier en nu zijn, op een enthousiaste manier worden weergegeven. Uit het hoofd, in het lijf. Mindful en beweging komen samen tijdens laagdrempelige speloefeningen, waarbij tegelijkertijd veel plezier beleefd wordt.
Ivonne Pappot
Ivonne Pappot
2023-12-20
Dank Martijn voor de inspirerende opleidingsdagen! Ik heb volop energie opgedaan om het nieuwe jaar aan de slag te gaan als mindful walk instructeur!
Femke Doornbos
Femke Doornbos
2023-12-14
Fijne praktische opleiding wandelcoaching met een beetje kennis, maar vooral veel ervaren, voelen en doen. Ook de combinatie mindfulness, bewegen en ademhalen sprak me aan. Een aanrader!
Evelyn Van De Goor
Evelyn Van De Goor
2023-12-14
Een leuke, leerzame en ontspannen opleiding waarbij mooie handvatten gegeven worden. Martijn en Dianne werken echt vanuit het hart.
Astrid Mensink
Astrid Mensink
2023-12-14
Wat een waardevolle opleiding! Persoonlijk en vol passie gegeven door Martijn en Dianne. En wat een mooie plekken (Sonsbeekpark) om te oefenen. Ook de lunches waren top! En heerlijke Twentse nuchterheid. Aanrader!!!
Anja van Dijk
Anja van Dijk
2023-12-14
Erg goede en complete opleiding. Ook heel praktisch waardoor je na de opleiding meteen kan starten. Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb en raad het iedereen aan!
Marlene Rijneveld
Marlene Rijneveld
2023-12-14
Door de diverse opleidingen ben ik zelf aan de slag als PowerWalk en Mindful Walk instructeur en wandelcoach. De tools worden je duidelijk uitgelegd en aangereikt, heerlijk om een combinatie van binnen voor wat theorie maar praktijk oefeningen direct in de buitenlucht te kunnen uitoefenen. Vanuit je hart coachen. Daarnaast zijn er altijd nog dagen waar je extra bijv je bedrijf kan boosten.
Ronald M
Ronald M
2023-12-11
Ik heb Martijn ervaren als een kundige opleider, die op een moderne wijze zijn trainingen geeft. Niet vanuit de schoolbanken, maar vanuit de praktijk. Martijn motiveert en enthousiasmeert op een speelse wijze en daardoor wordt het leren leuk! Fijne dagen gehad met een super groep! Veel wandelplezier toegwenst. Ronald Munneke Eigenaar Let's Work It Out!

Meer nieuws

Alle blogs