Webinar Mindful Run/Walk instructeur

Ben je op zoek naar een nieuwe carrière waarin je jouw passie voor hardlopen en mindfulness kunt combineren? Wil je anderen helpen om gezonder te leven en meer balans te vinden in hun dagelijkse routine? Dan is ons gratis webinar absoluut iets voor jou! Bekijk onze video hieronder!

Gratis Webinar! Word een Gecertificeerde Mindful Run of Walk Instructeur

Ben je op zoek naar een nieuwe carrière waarin je jouw passie voor hardlopen en mindfulness kunt combineren? Wil je anderen helpen om gezonder te leven en meer balans te vinden in hun dagelijkse routine? Dan is ons GRATIS webinar absoluut iets voor jou!

Bekijk onderstaande video. Deze video is op een eerder moment, speciaal voor jullie opgenomen!

🌈 Wat kun je verwachten?

✨ Ontdek de voordelen van Mindful Run en Walk voor zowel jezelf als anderen.

✨ Leer over de essentiële technieken om Mindful Run of Walk instructeur te worden.

✨ Krijg inzicht in hoe je mindfulness en hardlopen effectief kunt combineren voor welzijn.

✨ Ontmoet de eigenaar van Mindful Run en tevens founder Martijn Mensink en stel al je vragen.

Dit is een unieke kans om meer te leren over Mindful Run en Walk en de stappen te zetten om een gecertificeerde instructeur te worden. Of je nu een ervaren hardloper bent of gewoon geïnteresseerd bent in mindfulness, dit webinar is voor jou!

💼 Wat krijg je na certificering? Na deelname aan ons uitgebreide programma ontvang je een officieel certificaat, ben je onderdeel van ons wereldwijde netwerk van instructeurs en kun je je eigen Mindful Run en Walk sessies leiden.

🎁 Speciale aanbieding: Als extra bonus bieden we een ultieme kans om je bedrijf een boost te geven aan alle deelnemers van dit webinar. Hiermee kun je direct de eerste stappen zetten naar een nieuwe en boeiende carrière!

Mis deze kans niet om je passie voor hardlopen en mindfulness om te zetten in een lonende loopbaan. Bekijk ons webinar via onderstaande video en begin je reis naar het worden van een gecertificeerde Mindful Run of Walk instructeur.

Wil je meer informatie over onze opleiding? Vul dan onderstaand contactformulier in of bekijk onze opleidingspagina.