Opleiding Mindful Run/Walk & Zwanger instructeur

Voor het geven van de 5-weekse Mindful Run- en/of Mindful Walk & Zwanger cursus.

Ben je enthousiast over ons concept en wil je graag zwangere dames begeleiden? Ben je een enthousiaste hardloper, wandelaar, powerwalker, (running)therapeut, mindfulness trainer of leefstijlprofessional en deel je je enthousiasme graag met anderen? Dan is de online opleiding tot Mindful Run®/Walk & Zwanger instructeur misschien wel iets voor jou. Na het volgen van deze opleiding kun je met een licentie de erkende Mindful Run cursus en/of Mindful Walk cursus geven aan zwangeren en dames die na de zwangerschap weer gaan bewegen en mentaal in balans willen zijn. 

Opleidingsdata

Data: Locatie  
Ieder moment! Online Aanmelden voor deze opleiding

Mindful Run/Walk & Zwanger cursus

De cursussen van Mindful Run® Nederland hebben als doel om de klant beter laten te ademen, zodat ze gemakkelijker en beter leren lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: "MINDER STRESS en MEER ENERGIE". De Mindful Run/Walk & Zwanger cursus richt zich hierbij specifiek op de zwangere vrouw en vrouwen die na de zwangerschap het bewegen weer verantwoord op willen pakken en mentaal in balans willen zijn. 

 

Tijdens de online cursus ben je vooral praktijkgericht bezig. Het mooie van deze cursus is dat je de mindfulness- en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen of wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijgt de klant meer energie en minder stress, ook als ze niet aan het bewegen zijn. De cursus helpt daarnaast om meer in balans te zijn tijdens de zwangerschap en daarna, terwijl je wel lekker in beweging blijft. De cursussen van Mindful Run® Nederland worden gemiddeld beoordeelt met een 9. 

 

Een bijkomend voordeel is dat jij tijdens het geven van de cursus zelf een mooie persoonlijke ontwikkeling doormaakt en dit door kunt geven aan je cursisten. Wij vinden het erg belangrijk dat jij werkt vanuit je hart, want alleen dan raak je de ander. 

 

Deze cursus kun je vanuit je eigen bedrijf als dienst aanbieden of geven naast je andere werk. 

Informatie over de opleiding

De opleiding is ontwikkeld door Dianne Schutmaat en Monique Verharen-Arts. Dianne is mede eigenaar van MROI en Monique is fysiotherapeut met als specialisatie bekkenfysiotherapie en werkt dagelijks met zwangere vrouwen. 

 

Alle Mindful Run® & Zwanger instructeurs zijn opgeleid om deze cursus zowel wandelend of hardlopend te geven. Zelf adviseren we om beide doelgroepen samen te voegen, gezien de hardlopers gedurende de zwangerschap vaak overgaan op wandelen en na de zwangerschap kun je starten met wandelen en dan het hardlopen weer rustig oppakken. 

 

Tijdens de online opleiding ben je vooral praktijkgericht bezig. Je ontvangt toegang tot onze online leeromgeving met daarin 25 video's die bij deze online opleiding horen. 

 

Tijdens de online opleiding kun je gebruik maken van een aantal online individuele sessie's met Dianne Schutmaat. Tijdens deze sessie's krijg je tekst en uitleg over de oefeningen en kun je vragen stellen. De data voor deze twee sessie's worden onderling afgesproken. De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een praktisch examen af.

 

Wat kun je na het volgen van deze opleiding?

 • Je kunt de 5-weekse Mindful Run en Zwanger cursus geven.
 • Je kunt de 5-weekse Mindful Walk en Zwanger cursus geven.
 • Je kunt kennismakingsclinics geven.
 • Je kunt Mindful Run/Walk en Zwanger workshops bij bedrijven geven.
 • Je kunt je aansluiten bij Mindful Run Nederland d.m.v. een licentie (Niet verplicht).

Om de Mindful Run/Walk en Zwanger cursus te kunnen geven dien je de volledige training te volgen. Ben je al instructeur volgens de Mindful Run® Methode, stuur ons dan een e-mail hoe je kunt deelnemen met een gereduceerd tarief. 

 

Vereisten om instructeur te worden

Het spreekt voor zich dat je, om Mindful Run® & Zwanger instructeur te worden, affiniteit moet hebben met wandelen, hardlopen, mindfulness en zwangerschap.

 

Wil je meedoen aan deze unieke opleiding meld je dan aan via het formulier onderaan deze pagina.

 

De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een praktisch examen af.

Certificering en gecertificeerd blijven

Je bent gecertificeerd als je het praktijk examen hebt gehaald. Dit geeft tevens toegang om aan te sluiten als Mindful Run® instructeur middels een licentie. Eén keer per jaar is er een bijscholingsdag voor de Mindful Run® instructeurs. Deze bijscholing is verplicht om je licentie te behouden van Mindful Run®.

 

Eisen voor kwaliteitswaarborging:

 • Eén keer per jaar volg je de gratis bijscholingsdag voor de Mindful Run® instructeurs. 
 • Minimaal 2 x per jaar geef je een Mindful Run - of Mindful Walk cursus.
 • Je bent actief en hebt altijd minimaal één cursus of clinic online staan op onze website.

Wat kan en mag je allemaal als instructeur?

Na het volgen van de opleiding kun je een licentie afnemen(gebruiksrechtovereenkomst). 

 

Deze licentie geeft je het recht om:

 • De erkende 5-weekse Mindful Run en/of Walk en Zwanger cursus aan te bieden aan je klanten;
 • Jaarlijks gratis deel te nemen aan één bijscholingsdag;
 • Workshops te geven aan bedrijven;
 • De cursus aan te bieden op www.mindfulrun.nl op je eigen persoonlijke pagina; 
 • Mee te liften op de landelijke bekendheid van Mindful Run® Nederland;
 • Het beschermde logo te gebruiken voor marketingdoeleinden;
 • Gebruik te maken van alle door Mindful Run® Nederland ontwikkelde communicatiemiddelen;
 • Gebruik  te maken van de sociale media van Mindful Run® zoals Facebook, Twitter, Instagram;
 • Deel te nemen in de Mindful Run® Community;
 • Deel te nemen aan webinars georganiseerd door Mindful Run® Nederland;
 • Aan te sluiten bij de leukste en gezelligste instructeursgroep van Nederland. Je krijgt er ineens meer dan 220 collega's bij. Hiervoor hebben we de werkgroep 'Samen Sterker! ontwikkeld voor kennisdeling, waarin je actief mee kunt participeren als je dat leuk vindt.

Kosten

De 2-daagse instructeurs opleiding kost 995 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.). 

 

Ben je al instructeur volgens de Mindful Run® methode en wil je graag de Mindful Run/Walk & Zwanger erbij gaan geven, neem dan even contact met ons op via info@mindfulrun.nl. Wij hanteren voor jou een speciaal bijscholingstarief. 

 

Kosten voor de licentie zijn nu van €39,95 voor 29,95 per maand*. 

*Normaal 39,95 per maand. Dat is meer dan 20 procent korting. Dit bedrag is exclusief BTW en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Het abonnement is tot wederopzegging en is na de eerste drie maanden, maandelijks opzegbaar. Toelating vindt plaats na volgen van de opleiding.

Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

 • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
 • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
 • Mocht een opleiding/cursus/training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld (uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum). De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
 • MROI hanteert de annuleringstermijnen van het NRTO zoals in de algemene opleidingsvoorwaarden omschreven.
 • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.

MROI opleidingen en trainingen bestaat vanaf 2014 en heeft al meer dan 1500 mensen opgeleid. Onze opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9! Meld je aan voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.  

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl