Opleiding PowerWalk Trainer online

Voor het geven van PowerWalk trainingen.

Mindful Run Nederland heeft een speciale PowerWalk trainers opleiding gemaakt. Hieraan kan iedereen meedoen die graag zelf wil PowerWalken of PowerWalk lessen wil gaan geven. De Online opleiding bevat het 10-weekse PowerWalk trainingsprogramma inclusief video's en toegang tot de trainers login.


Opleidingsdata

Data: Locatie  
Ieder moment! Online Aanmelden voor deze opleiding

De opleiding liever live volgen? klik hier.

Informatie over de opleiding

De opleiding wordt gegeven door erkend PowerWalk Club trainer Andrea Hofsté.

 

De opleiding tot PowerWalk Club trainer is trainen op een effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische oefeningen, waardoor je uithoudingsvermogen en kracht worden toegenomen.

 

Niet iedereen kan hardlopen maar iedereen kan wel PowerWalken. Dat is de basis van deze zeer effectieve laagdrempelige bewegingsvorm. Iedereen kan zo zijn of haar doelstelling bereiken. Dit kan zijn: afslanken, een betere conditie krijgen, een gezonder en sterker hart krijgen, meer zelfvertrouwen opbouwen of gewoon op een leuke manier nieuwe mensen ontmoeten.

 

PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met kracht oefeningen waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 been aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen! 

 

Inhoud van de opleiding

 

Tijdens de online opleiding ben je vooral praktijkgericht bezig. Je ontvangt tot onze online leeromgeving met daarin alle 25 video's die bij deze online opleiding horen. 

 

Tijdens de online opleiding kun je gebruik maken van een aantal online individuele sessie's met Andrea  Hofsté. Tijdens deze sessie's krijg je tekst en uitleg over de oefeningen en kun je vragen stellen. De datums voor deze twee sessie's worden onderling afgesproken . 

 

De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een praktisch examen af.

 

Belangrijk om te melden is dat iedereen die meedoet aan deze speciale online opleiding, GRATIS mag meedoen met de 2 daagse Live PowerWalk® trainers opleiding. Je bent zelf verantwoordelijk voor aanmelding hiervoor. Per live opleiding houden we hier enkele plekken voor vrij.  

 

De opleiding bevat het 10 weekse PowerWalk trainingsprogramma inclusief video's en toegang tot de trainers login. Je leert in deze opleiding alles wat je moet weten om je eigen Power Walk groep te vormen. 

 • Verschillen snelwandelen en PowerWalk
 • Lesgeven, lesopbouw, cursusopbouw
 • Looptechnieken, oefeningen en variaties
 • Trainingsleer, anatomie & fysiologie
 • Marketing, administratie en promotie
 • Hoe word je zichtbaar en blijf je toch jezelf
 • Wat heb je nodig tijdens de lessen en wat niet
 • Jouw bedrijf op de kaart zetten

Het unieke van deze opleiding is dat wij een concept aanbieden waarmee je direct aan de slag kun gaan om geheel zelfstandig je eigen PowerWalk groep te maken. Alle Tools en Technieken zijn gemakkelijk toe te passen in je eigen groep. Als je aansluit bij de PowerWalk Club  vermelden wij jouw naam op de website van de PowerWalk Club. Door op de link te klikken komen ze op jouw eigen persoonlijke aanmeldpagina terecht.

 

Wat kun je na het volgen van deze opleiding?

 • Je kunt zelfstandig de PowerWalk training geven.
 • Je kunt zelfstandig PowerWalk workshops bij bedrijven geven.
 • Je kunt je aansluiten bij de  PowerWalk Club Nederland d.m.v. een licentie (niet verplicht)

Certificering en gecertificeerd blijven

Na het volgen van de opleiding heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de PowerWalk Club. De voordelen hiervan zijn dat jij vindbaar bent als trainer op onze website. De aanmeldingen komen rechtstreeks bij jou binnen als men zich inschrijft via onze website. Dit betekent dat je zelf geen website meer nodig hebt. Daarnaast promoten wij de PowerWalk Club landelijk zodat we altijd goed vindbaar zijn voor onze klant. En je mag onze naam en logo gebruiken. Zo staan we samen sterk! De klant weet dan dat jij goed opgeleid bent en een verantwoorde trainingen geeft. Zo heb je de zaken goed voor elkaar en kun je gelijk starten.

Wat kan en mag je allemaal als instructeur?

Na het volgen van de opleiding krijg je een licentie (gebruiksrechtovereenkomst) .

 

Deze licentie geeft je het recht om:

 • De erkende PowerWalk Club trainingen aan te bieden aan je klanten;
 • Workshops te geven aan bedrijven;
 • De trainingen aan te bieden op www.powerwalkclub.nl op je eigen persoonlijke pagina; 
 • Mee te liften op de landelijke bekendheid van PowerWalk Club Nederland;
 • Het beschermde logo te gebruiken voor marketingdoeleinden;
 • Gebruik te maken van alle door PowerWalk Club Nederland ontwikkelde communicatiemiddelen;
 • Gebruik  te maken van de sociale media van de PowerWalk Club zoals Facebook, Twitter, Instagram;
 • Deel te nemen in de PowerWalk Club Community;
 • Deel te nemen aan webinars georganiseerd door PowerWalk Club Nederland;
 • Aan te sluiten bij de leukste en gezelligste trainersgroep van Nederland. Je krijgt er ineens meer dan 70 collega's bij. 

Kosten

Deze online opleiding kost 995 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.). 

 

Kosten voor de licentie zijn nu van €19,95 voor 14,95 per maand*. 

*Normaal 19,95 per maand. Dat is meer dan 20 procent korting. Dit bedrag is exclusief BTW en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Het abonnement is tot wederopzegging en is na de eerste drie maanden, maandelijks opzegbaar. Toelating vindt plaats na volgen van de opleiding.

Accreditatie

De PowerWalk Club Trainersopleiding wordt voor 50 nascholingspunten geaccrediteerd door de BGN. Als je lid bent van deze beroepsvereniging dan is het belangrijk om dit bij inschrijving te vermelden.

Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

 • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
 • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
 • Mocht een opleiding/cursus/training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld (uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum). De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
 • MROI hanteert de annuleringstermijnen van het NRTO zoals in de algemene opleidingsvoorwaarden omschreven.
 • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.

Aanmelden

MROI opleidingen en trainingen bestaat vanaf 2014 en heeft al meer dan 1500 mensen opgeleid. Onze opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9! Meld je aan voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.  

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl