Opleiding Mindful Run® Instructeur online

Voor het geven van de 5-weekse Mindful Run- en/of Mindful Walk cursus.

Mindful Run Nederland heeft een speciale online instructeurs opleiding ontwikkeld voor instructeurs van de 5-weekse Mindful Run en/of Walk cursus. Deze opleiding bevat 25 video's aan oefeningen en zijn inclusief 2 individuele sessie's met Martijn Mensink

 

Ben je nieuwsgierig naar ons concept? Ben je een enthousiaste hardloper, wandelaar, PowerWalker, (running)therapeut, Mindfulness trainer of leefstijlprofessional en deel je je enthousiasme graag met anderen? Dan is deze online opleiding misschien wel iets voor jou. 


Opleidingsdata

Data: Locatie  Aanmelden

 Ieder moment!

Online Aanmelden voor deze opleiding

De opleiding liever live volgen? Klik hier.

Informatie over de opleiding

 

Tijdens de online opleiding ben je vooral praktijkgericht bezig. Je ontvangt toegang tot onze online leeromgeving met daarin 25 video's die bij deze online opleiding horen. 

 

Tijdens de online opleiding kun je gebruik maken van een aantal online individuele sessie's met Martijn Mensink. Tijdens deze sessie's krijg je tekst en uitleg over de oefeningen en kun je vragen stellen. De data voor deze twee sessie's worden onderling afgesproken . De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een praktisch examen af.

 

Belangrijk om te melden is dat iedereen die meedoet aan deze speciale online instructeurs opleiding, GRATIS mag meedoen met de 2 daagse Live Mindful Run® instructeurs opleiding (Run/Walk). Je bent zelf verantwoordelijk voor aanmelding hiervoor. Per live opleiding houden we hier enkele plekken voor vrij. 

Wat kun je na het volgen van deze opleiding?

  • Je krijgt een unieke kijk op de ademhaling.
  • Je kunt de oefeningen direct gebruiken in je eigen coaching of training.
  • Je blijft onbeperkt toegang houden tot de video's
  • Je kunt je aansluiten bij Mindful Run Nederland d.m.v. een licentie (Niet verplicht)

Kosten

Deze online opleiding kost 995 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.).

Accreditatie

De Mindful Walk Instructeursopleiding wordt voor 50 nascholingspunten geaccrediteerd door de BGN. Als je lid bent van deze beroepsvereniging dan is het belangrijk om dit bij inschrijving te vermelden.

Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

  • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
  • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
  • Mocht een opleiding/cursus/training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld (uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum). De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
  • MROI hanteert de annuleringstermijnen van het NRTO zoals in de algemene opleidingsvoorwaarden omschreven.
  • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.

Aanmelden

MROI opleidingen en trainingen bestaat vanaf 2014 en heeft al meer dan 1500 mensen opgeleid. Onze opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9! Meld je aan voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.