Opleiding Mindful Run® Instructeur online

Voor het geven van de 5-weekse Mindful Run- en/of Mindful Walk cursus.

Mindful Run Nederland heeft een speciale online instructeurs opleiding ontwikkeld voor instructeurs van de 5-weekse Mindful Run en/of Walk cursus. Deze opleiding bevat 25 video's aan oefeningen en zijn inclusief 2 individuele sessie's met Martijn Mensink

 

Ben je nieuwsgierig naar ons concept? Ben je een enthousiaste hardloper, wandelaar, PowerWalker, (running)therapeut, Mindfulness trainer of leefstijlprofessional en deel je je enthousiasme graag met anderen? Dan is deze online opleiding misschien wel iets voor jou. 


Opleidingsdata

Data: Locatie  Aanmelden

 Ieder moment!

Online Aanmelden voor deze opleiding

De opleiding liever live volgen? Klik hier.

Informatie over de opleiding

 

Tijdens de online opleiding ben je vooral praktijkgericht bezig. Je ontvangt toegang tot onze online leeromgeving met daarin 25 video's die bij deze online opleiding horen. 

 

Tijdens de online opleiding kun je gebruik maken van een  online individuele sessie's met Martijn Mensink. Tijdens deze sessie's krijg je tekst en uitleg over de oefeningen en kun je vragen stellen.

 

Belangrijk om te melden is dat iedereen die meedoet aan deze speciale online instructeurs opleiding voor een bijbetaling van 299 euro mag meedoen met de 2 daagse Live Mindful Run® instructeurs opleiding (Run/Walk). Je bent zelf verantwoordelijk voor aanmelding hiervoor. Per live opleiding houden we hier enkele plekken voor vrij. 

Wat kun je na het volgen van deze opleiding?

  • Je krijgt een unieke kijk op de ademhaling.
  • Je kunt de oefeningen direct gebruiken in je eigen coaching of training.
  • Je blijft onbeperkt toegang houden tot de video's
  • Je kunt je aansluiten bij Mindful Run Nederland d.m.v. een licentie (Niet verplicht)
  • Je kunt voor een bijbetaling van 299 euro meedoen met de 2 daagse live instructeurs opleiding.

Kosten

De 2 daagse instructeurs opleiding kost 595 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.).

 

Kosten voor de licentie zijn nu van €39,95 voor 29,95 per maand*.  (niet verplicht)

 

Dat is meer dan 20 procent korting. Dit bedrag is exclusief BTW en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Het abonnement is tot wederopzegging en is na de eerste drie maanden, maandelijks opzegbaar. Toelating vindt plaats na volgen van de opleiding.

Accreditatie

De Mindful Walk Instructeursopleiding wordt voor 50 nascholingspunten geaccrediteerd door de BGN. Als je lid bent van deze beroepsvereniging dan is het belangrijk om dit bij inschrijving te vermelden.

Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

  • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
  • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
  • Mocht een opleiding/cursus/training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld (uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum). De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
  • MROI hanteert de annuleringstermijnen van het NRTO zoals in de algemene opleidingsvoorwaarden omschreven.
  • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.

Aanmelden

MROI opleidingen en trainingen bestaat vanaf 2014 en heeft al meer dan 1500 mensen opgeleid. Onze opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9! Meld je aan voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.  

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl