Natuur, mindfulness en praktijk: Ontdek wat onze Wandelcoaching opleiding uniek maakt!

Wandelcoaching wordt steeds populairder en het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel opleidingen zijn waaruit je kunt kiezen. Maar wat maakt onze Wandelcoaching opleiding nu uniek ten opzichte van andere wandelcoach opleidingen?

 

Ten eerste is onze opleiding zeer praktisch en gericht op de toepassing van wandelcoaching in de praktijk. In slechts 3 dagen leer je hoe je wandelcoaching kunt inzetten om mensen te helpen bij het vinden van meer balans, rust en focus in hun leven.

 

Daarnaast bieden wij een afwisselend programma waarbij we zowel de stad als de natuur als decor gebruiken voor de wandelcoaching sessies. Hierdoor ervaar je zelf hoe verschillende omgevingen invloed hebben op de coaching en hoe je deze omgevingen kunt gebruiken om tot de juiste inzichten te komen.

 

Een ander belangrijk aspect van onze opleiding is de combinatie van mindfulness en wandelen. Door aandacht te besteden aan het hier en nu, en bewust te worden van je gedachten en emoties, kun je beter leren omgaan met stress en spanningen. Dit is een belangrijk onderdeel van onze wandelcoaching opleiding en wordt dan ook uitgebreid behandeld.

 

Daarnaast besteden we aandacht aan ademhalingstechnieken die je helpen om meer rust en ontspanning te ervaren. Hierdoor kun je de wandelcoaching sessies nog effectiever maken en mensen nog beter helpen bij het vinden van meer balans en rust.

 

En last but not least, onze opleiding is gebaseerd op het principe dat zonder bewustwording een mens niet kan veranderen. We richten ons niet alleen op het oplossen van problemen, maar op het vinden van duurzame oplossingen die bijdragen aan een gelukkiger en gezonder leven.

 

Onze Wandelcoaching opleiding heeft al honderden positieve ervaringen opgeleverd en wij zijn dan ook trots op onze samenwerking met VGZ en Centraal Beheer Apeldoorn. En het mooie is, onze opleiding is toegankelijk voor iedereen, met of zonder ervaring.

 

Naast de drie intensieve dagen die je bij onze Wandelcoaching opleiding zult doorbrengen, bieden wij ook een compleet 6 weken durend programma aan. Dit programma is ontworpen om je te helpen de geleerde technieken te integreren en in de praktijk te brengen. Onze website biedt ook een schat aan middelen, van praktische artikelen tot instructievideo's en meer. Bovendien word je automatisch toegelaten tot onze besloten groep met meer dan 250 instructeurs en coaches, zodat je de mogelijkheid hebt om contact te maken met gelijkgestemde individuen en verder te leren van andere experts in het vakgebied.

 

Wij geloven dat onze Wandelcoaching opleiding uniek is omdat we niet alleen de nadruk leggen op praktische toepassing en afwisseling tussen stad en natuur, maar ook omdat we aandacht besteden aan mindfulness, ademhaling en bewustwording. Zonder deze belangrijke elementen kan een persoon niet echt veranderen en groeien. Onze opleiding is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je ervaring op het gebied van wandelen of coaching.

 

Als je geïnteresseerd bent in onze Wandelcoaching opleiding, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We zijn er zeker van dat je net zo enthousiast zult zijn over ons programma als honderden andere deelnemers die positieve ervaringen hebben gehad met onze opleiding. Meld je vandaag nog aan en ontdek zelf de voordelen van onze Wandelcoaching opleiding!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl