Opleiding tot wandelcoach online

Ben je enthousiast over ons concept? Hou je van wandelen? Ben je coach, lifecoach, vitaliteitscoach of wil je graag coach worden?  Dan is deze online opleiding tot wandelcoach  volgens de Mindful Run® Methode misschien wel iets voor jou. 

 

Je leert in deze opleiding de tools en technieken die wij inzetten tijdens onze wandelcoaching sessies. Je ontvangt tijdens deze opleiding een 6 weeks programma waarin wij uitgaan van 2 uur per sessie.


Opleidingsdata

Data: Locatie  

Ieder moment!

Online Aanmelden voor deze opleiding

De opleiding liever live volgen? Klik hier.

Informatie over de opleiding

 

 

De wandelcoach opleiding van Mindful Run® Nederland is coachen op een vernieuwende en effectieve manier. We wandelen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf!

 

Je leert in deze online opleiding de tools en technieken die wij inzetten tijdens onze (wandel)coach sessies. Onze coaching sessies duren 6 weken en we gaan uit van een twee uur durende (wandel)coaching traject per coach moment. 

 

Deze online opleiding bevat meer dan 25 video's aan lesmateriaal. Tijdens de opleiding krijg je toegang tot de speciale login pagina met lesmateriaal. Ook na het volgen van de opleiding krijg je toegang tot de video's waar alle oefeningen uitgelegd staan voor zelfstudie.

 

Tijdens de online wandelcoach opleiding kun je gebruik maken van 2 individuele sessie's met Martijn Mensink en of Dianne Schutmaat. Deze kun je op een later gekozen datum in overleg zelf inplannen.

 

De coaching opleiding van Mindful Run is een praktijkgerichte opleiding. Het is een opleiding gericht op bewustwording, werken vanuit je hart. De technieken die je zelf gaat ervaren ga je als coach doorgeven aan je coachee. Bewustwording is dan ook de sleutel naar werkelijke vrijheid. 

 

Inhoud van de wandelcoaching

De online opleiding (Wandel) coaching van Mindful Run® Nederland is coachen op een vernieuwende en effectieve manier. We bewegen en praten niet alleen, maar doen vooral veel praktische ervaringsoefeningen, waardoor de coachee weer volledig in contact komt met zichzelf!

 

Het unieke van deze opleiding is dat wij een mix maken van wandelen in de drukke stad met het wandelen in de natuur. Alle technieken zijn gemakkelijk te integreren in de huidige leefstijl.

 

Tijdens dit proces leert de coachee om te gaan met zijn 'probleem' en zorgen we dat de levensenergie weer gaat stromen, waardoor de coachee de kracht krijgt om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Tijdens deze unieke 2-daagse opleiding maak je kennis met de coachingsmethode van Mindful Run®. Voor aanvang van deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handboek met daarin alle technieken en handvatten om het aangeleerde direct in de praktijk te brengen. 

 

De methode richt zich op: wandelvormen, ademhaling, mindfulnesstechnieken en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

 

Na het volgen van de opleiding kun je direct starten met het Wandelcoaching concept van Mindful Run. 

Je kunt dus een 6 weekse Wandelcoaching aanbieden van 2 uur per sessie.

 

 

Belangrijk: om te melden is dat iedereen die meedoet aan deze speciale online Wandelcoaching opleiding voor 295 euro mag meedoen met de 3-daagse Live Wandelcoach opleiding. Je bent zelf verantwoordelijk voor aanmelding. Per opleiding houden we enkele plekken hiervoor vrij. Tevens word je direct na de online 2-daagse toegelaten tot onze besloten community met 340 leden waardoor de opleiding een heel mooi vervolg krijgt.

Vereisten om deel te nemen aan de opleiding

- Je hebt affiniteit met coaching.

- Je bent een buitenmens.

- Je hebt affiniteit met mindfulness.

 

Mogelijkheden na de opleiding

Na het volgen van de opleiding heb je de mogelijkheid om opgenomen te worden in onze database van wandelcoaches. 

 

Wat krijg je hiervoor:

 • Vermelding op onze locatiekaart;
 • Persoonlijke pagina op onze website met daarin een link naar je eigen website;
 • Meeliften op de landelijke bekendheid van Mindful Run® Nederland;
 • Mogelijkheid om deel te nemen in de Mindful Run® Community;
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan webinars georganiseerd door Mindful Run® Nederland;
 • 10% korting op georganiseerde bijscholingsdagen voor wandelcoaches;
 • Aansluiten bij de leukste en gezelligste instructeurs- en wandelcoachgroep van Nederland. Je krijgt er ineens meer dan 220 collega's bij. Hiervoor hebben we de werkgroep 'Samen Sterker! ontwikkeld voor kennisdeling, waarin je actief mee kunt participeren als je dat leuk vindt.

Kosten

Deze online wandelcoach opleiding kost 995 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.).

 

Kosten voor vermelding op onze website zijn nu van €27,95 voor 17,95 per maand*. 

*Normaal 17,95 per maand. Dat is meer dan 20 procent korting. Dit bedrag is exclusief BTW en wordt maandelijks automatisch afgeschreven. Het abonnement is tot wederopzegging en is na de eerste drie maanden, maandelijks opzegbaar. Toelating vindt plaats na volgen van de opleiding.

 

 

*De opleidingen van Mindful Run® Nederland staan geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en voldoen aan de strenge Europese richtlijnen voor onderwijsinstellingen.

Accreditatie

De wandelcoach opleiding wordt voor 60 nascholingspunten geaccrediteerd door de BGN. Als je lid bent van deze beroepsvereniging dan is het belangrijk om dit bij inschrijving te vermelden.

Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

 • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
 • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
 • Mocht een opleiding/cursus/training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld (uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum). De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
 • MROI hanteert de annuleringstermijnen van het NRTO zoals in de algemene opleidingsvoorwaarden omschreven.
 • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.

Aanmelden

MROI opleidingen en trainingen bestaat vanaf 2014 en heeft al meer dan 1500 mensen opgeleid. Onze opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9! Meld je aan voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.  

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl