Gezond en Natuurlijk OERademen privé intensief

Leer hoe je mensen beter in balans brengt met de kracht van een gezonde ademhaling!


Ben jij een professional die in een sport-, coach- of zorgsetting met mensen werkt? Dan merk je ongetwijfeld weleens dat je klanten niet goed ademen of problemen ervaren met hun ademhaling. Loop jij er ook tegenaan dat je niet weet wat “goed” ademen eigenlijk is? Wil je leren hoe je mensen beter in balans brengt met de kracht van een gezonde ademhaling?

 

OERademen

OERademen staat voor Ondersteunend, Efficiënt en Responsief ademen. Met OERademen bedoelen we ook “hoe we in de basis op een gezonde en natuurlijke manier ademen”. Een groot percentage van de Westerse bevolking eet niet alleen verkeerd, beweegt niet alleen te weinig, maar ademt ook verkeerd. Door deze leefstijl stapelen klachten zich op.

 

 

In onze training Gezond en Natuurlijk OERademen voor professionals leer je de theoretische onderbouwing van een gezonde ademhaling én praktische oefeningen om de ademhaling te verbeteren. Als professional breid je dus je kennis en toolbox uit. 

 

Na het volgen van de training kun je het verbeteren van de ademhaling direct een plek geven in jouw aanbod. Hierdoor kun je jouw klanten, coachées of cursisten effectiever helpen en begeleiden.

Opleidingsdata

Data: Locatie  Aanmelden
Ieder moment Hilversum/Naarden of Den Bosch/Oss Aanmelden voor deze opleiding

Liever de training in een groep volgen? Klik dan hier!

Informatie over de opleiding

5  ONLINE AFSPRAKEN van 1,5 uur, inclusief Handboek OERademen

Tijdens de online afspraken leggen we de brug tussen de theorie en de praktijk. We gaan in op het creëren van adembewustwording en hoe je de ademhaling kan meten op verschillende manieren. Daarnaast gaan we aan de slag met de ademoefeningen die voor jou geschikt zijn. Deze ademoefeningen helpen je om de ademhaling tot rust te brengen én oefeningen om de ademhaling op de juiste manier te trainen en herstellen. Door het terugkoppelen van de oefeningen naar de theorie ga je begrijpen waarom je een bepaalde oefening wel of niet moet doen. Ook brengen we je bij wat de effecten van de verschillende oefeningen op o.a. zuurstofniveau, CO2-gehalte, autonoom zenuwstelsel en de 3 dimensies van de ademhaling zijn.

Alle oefeningen en extra informatie van de trainingsdagen staat op papier in het Handboek OERademen om na te lezen en direct toe te passen.

4 TRAININGSAFSPRAKEN van 1,5 uur op locatie (omgeving Hilversum/Naarden of omgeving Den Bosch/Oss)

De trainings afspraken op locatie gebruiken we om verder aan de slag te gaan met hetgeen je in de online afspraken geleerd heb. In het bijzonder in focussen we op de ademhaling tijdens beweging, met oefeningen die voor jou geschikt zijn. Dat kunnen oefeningen tijdens zijn tijdens wandelen, hardlopen of fietsen. We nemen zowel warming-up, training en cooling-down hierin mee.

 

De opleiding wordt gegeven door Marijke van Goch - van Gend, Jill Engelsma-Gamma en/of Marleen Zijlstra.

Vereisten privé instensief training OERademen

Je bent een professional die in een sport-, coach- of zorgsetting met mensen werkt.

 

Wil je meedoen aan deze training meld je dan aan via het formulier onderaan deze pagina.

 

Kosten

COMPLETE PRIVÉ INTENSIEVE TRAINING VOOR €1295,-, vrijgesteld van btw,

Inclusief online training,

5 online afspraken, 4 trainingen op locatie, handboek, 

te volgen met STAP-budget.

Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

  • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
  • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
  • Mocht een opleiding/cursus/training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld (uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum). De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
  • MROI hanteert de annuleringstermijnen van het NRTO zoals in de algemene opleidingsvoorwaarden omschreven.
  • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.

Aanmelden

Mindful Run® Nederland bestaat vanaf 2014 en heeft al meer dan 1000 mensen opgeleid. Wil jij deel uitmaken van ons team? Dan kun jij je aanmelden voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.  

Onze opleidingsaanbieders: