Cursus Mindful Wandelen voor Fysiotherapeuten Online

Mindful Run Nederland heeft een speciale online opleiding ontwikkeld voor de Mindful Wandelen cursus voor fysiotherapeuten. Deze opleiding bevat 6 online sessies en meer dan 25 video's aan oefeningen. 

Deze cursus Mindful Wandelen is speciaal ontwikkeld voor de fysiotherapeut en richt zich  op het begeleiden en coachen (middels mindfulness technieken) van patiënten. Na het volgen van deze Mindful Wandel cursus kan de fysiotherapeut groepsgewijs of individueel met patiënten naar buiten om te wandelen en te bewegen met als doel bewustwording en behouden en bevorderen van een gezonde leefstijl.

 


 

De Fysiotherapeut leert in deze cursus vernieuwende praktijkoefeningen op het gebied van Mindfulness in combinatie met wandelen om samen met de patiënt te werken naar intrinsieke motivatie om ook na de therapie de gedragsverandering ( o.a. blijven bewegen) te integreren in de leefstijl. Voor het volgen van deze opleiding krijg je 10 accreditatiepunten KNGF (Vrije deel). 

Opleidingsdata

Data: Locatie  

Ieder moment!

Online Aanmelden voor deze opleiding

De opleiding liever live volgen? Klik hier.

Informatie over de opleiding

De opleiding wordt gegeven door Master coaches Martijn Mensink en Dianne Schutmaat.

 

Deze Online cursus Mindful Wandelen voor fysiotherapeuten is speciaal voor Chronisch ZorgNet ontwikkeld. Bij de cursus ligt de nadruk op ervaren en oefenen. Uiteraard kun je ook deelnemen aan deze opleiding als je een fysiotherapeut bent die niet aangesloten is bij Chronisch ZorgNet of een andere zorgprofessional bent.

 

Wandelen helpt veel gezondheidsproblemen te voorkomen, en reeds aanwezige klachten te verminderen. Zeker als je het combineert met mindfulness heeft dit bijzonder goede effecten op lichaam én geest. 

Op een innovatieve en effectieve manier leer je hoe je Mindful Wandelen kunt inzetten binnen de behandeling van patiënten met o.a. chronische aandoeningen en hoe je de patiënt op een ontspannen manier laat genieten van bewegen. Binnen Mindful Wandelen dus geen ingewikkelde gesprekken, maar vooral voelen, ervaren en doen. Plezier staat hierbij voorop. Buiten bewegen heeft daarnaast ook vele gezondheidsvoordelen, voor zowel de patiënt als de therapeut. Het geeft energie en creativiteit.

 

Tijdens deze unieke online opleiding maak je kennis met de methode van Mindful Run®. In deze opleiding ontvang je het zeer uitgebreide handboek met daarin alle technieken en handvatten om het aangeleerde direct in de praktijk te brengen. 

 

Deze online opleiding bevat meer dan 25 video's aan lesmateriaal. Tijdens de opleiding krijg je toegang tot de speciale login pagina met lesmateriaal. Ook na het volgen van de opleiding krijg je toegang tot de video's waar alle oefeningen uitgelegd staan voor zelfstudie.

 

Tijdens de online opleiding kun je gebruik maken van 2 individuele sessie's met Martijn Mensink en of Dianne Schutmaat. Deze kun je op een later gekozen datum in overleg zelf inplannen.

  

De methode richt zich op: Wandelen, ademhaling, mindfulness en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP).

 

De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een praktisch examen af. Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname. Na deze online opleiding kun je direct de geleerde technieken toepassen in de praktijk. 

Wat kan en mag je allemaal met het certificaat?

Na het volgen van de cursus krijg je een certificaat van deelname .

 

Dit certificaat geeft je het recht om:

  • De geleerde technieken op eigen wijze te integreren in je wandelprogramma;
  • Te vermelden dat je de opleiding gevolgd hebt bij Mindful Run® Nederland.
  • 10 accreditatiepunten KNGF (Vrije deel) te ontvangen. 

Kosten

Deze online opleiding kost 995 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.).

 

Voor het volgen van deze opleiding krijg je 10 accreditatiepunten KNGF (Vrije deel) als je aangesloten bent. 

Onze opleidingen zijn fiscaal aftrekbaar voor de belastingdienst.

De Mindful Walk voor Fysiotherapeuten wordt voor 10 punten geaccrediteerd door Kwaliteitsregister Fysiotherapie en/of het Keurmerk Fysiotherapie.

Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

  • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
  • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
  • Mocht een opleiding/cursus/training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld (uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum). De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
  • MROI hanteert de annuleringstermijnen van het NRTO zoals in de algemene opleidingsvoorwaarden omschreven.
  • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.

Aanmelden

MROI opleidingen en trainingen bestaat vanaf 2014 en heeft al meer dan 1500 mensen opgeleid. Onze opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9! Meld je aan voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.  

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl