2-daagse Training gezond en Natuurlijk OERademen

Leer hoe je mensen beter in balans brengt met de kracht van een gezonde ademhaling!


Ben jij een professional die in een sport-, coach- of zorgsetting met mensen werkt? Of ben je gewoon geïnteresseerd in de ademhaling van jezelf en of de mens.

Dan merk je ongetwijfeld weleens dat veel mensen niet goed ademen of problemen ervaren met hun ademhaling. Loop jij er ook tegenaan dat je niet weet wat “goed” ademen eigenlijk is? Wil je leren hoe je mensen of jezelf beter in balans kunt brengen met de kracht van een gezonde ademhaling?

OERademen staat voor Ondersteunend, Efficiënt en Responsief ademen. Met OERademen bedoelen we ook “hoe we in de basis op een gezonde en natuurlijke manier ademen”. Een groot percentage van de Westerse bevolking eet niet alleen verkeerd, beweegt niet alleen te weinig, maar ademt ook verkeerd. Door deze leefstijl stapelen klachten zich op.

 

 

 

In onze training Gezond en Natuurlijk OERademen voor professionals leer je de theoretische onderbouwing van een gezonde ademhaling én praktische oefeningen om de ademhaling te verbeteren. Als professional breid je dus je kennis en toolbox uit. 

 

Na het volgen van de training kun je het verbeteren van de ademhaling direct een plek geven in jouw aanbod. Hierdoor kun je jouw klanten, coachées of cursisten effectiever helpen en begeleiden.

Opleidingsdata

Data: Locatie  Aanmelden
Zaterdag 27 en zondag 28 januari 2024 Arnhem Aanmelden voor deze opleiding
Zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024 Arnhem Aanmelden voor deze opleiding

Liever online/live privé training volgen? Klik dan hier!

Informatie over de opleiding

2 trainingsdagen op locatie, inclusief lunch en handboek OERademen.

 

Tijdens 2 fysieke dagen leggen we de brug tussen de theorie en de praktijk. We gaan in op het creëren van adembewustwording en hoe je de ademhaling kan meten op verschillende manieren. Daarnaast leggen we diverse ademoefeningen uit die de ademhaling tot rust brengen én oefeningen waarmee je de ademhaling op de juiste manier kan trainen en herstellen. Samen gaan we de oefeningen zelf ervaren en terug koppelen naar de theorie. Zo ga je begrijpen waarom je een bepaalde oefening wel of niet moet doen. Ook brengen we je bij wat de effecten van de verschillende oefeningen op o.a. zuurstofniveau, CO2-gehalte, autonoom zenuwstelsel en de 3 dimensies van de ademhaling zijn. 

 

Alle oefeningen en extra informatie van de trainingsdagen staat op papier in het Handboek OERademen om na te lezen en direct toe te passen. De deelnemers leggen aan het eind van de opleidingsdagen een praktisch examen af.

 

De opleiding wordt gegeven door Marijke van Goch - van Gend, Jill Engelsma-Gamma en/of Marleen Zijlstra. 

Kosten

COMPLETE TRAINING VOOR € 695,- vrijgesteld van BTW.

2 trainingsdagen met lunch en handboek.

Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

  • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
  • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
  • Mocht een opleiding/cursus/training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld (uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum). De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
  • MROI hanteert de annuleringstermijnen van het NRTO zoals in de algemene opleidingsvoorwaarden omschreven.
  • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.

Aanmelden

MROI opleidingen en trainingen bestaat vanaf 2014 en heeft al meer dan 1500 mensen opgeleid. Onze opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9! Meld je aan voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen.  

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl