Word Cognitieve Fitness trainer

 

Bewegen is goed voor zowel het lichaam als voor de geest, of het nu gaat om het behouden of verbeteren van de gezondheid. Om de grootste voordelen te behalen, moet een bewegingsprogramma aan bepaalde voorwaarden voldoen. Cognitieve Fitness is een trainingsmethode die zich richt op het positief beïnvloeden van het geheugen, concentratievermogen, coördinatie en zintuiglijke vaardigheden. Het combineert fitnessoefeningen en ontspanningsoefeningen met cognitieve elementen die de hersenen activeren. Cognitieve Fitness is nuttig voor ouderen, mensen met cognitieve problemen en iedereen die zijn/haar hersenen gezond wil houden. 

Voor wie?

Werk je met mensen in de sport? Ben je coach? Of werk je in de zorg? Dan merk je ongetwijfeld dat het soms best een uitdaging kan zijn om jezelf maar ook je coachees te motiveren, bepaalde doelen te (laten) behalen en prestaties verder te verbeteren doordat je blijft hangen op hetzelfde niveau door oude niet helpende patronen en slechte gewoontes.  

 

In de opleiding tot Cognitieve Fitness trainer krijg je naast theorie vooral veel praktische, effectieve tools en technieken aangereikt.

 

Hou jij ervan om actief, creatief en energiek bezig zijn? Het liefst in de buitenlucht? Wil jij invloed hebben op je eigen gemoedstoestand, je prestaties verbeteren en je doelen eindelijk echt behalen op persoonlijk maar ook op sportief gebied? Wil jij persoonlijk groeien, betere resultaten boeken en snelle, effectieve en makkelijke coaching games leren om mensen te helpen en daarnaast ook deze games zelf leren creëren? Dan is dit de training voor jou! 

 

Deze training is namelijk een mooie aanvulling als coach of trainer als jij nieuwe inzichten en praktische oefeningen in je toolbox wilt hebben voor de coachees binnen jouw werkveld.

 

Waarom deze opleiding bij ons te volgen? Klik op deze link om hier meer over te lezen! 

Opleidingsdata

Data: Locatie  Aanmelden
Zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober 2023 Groningen Aanmelden voor deze opleiding
Zaterdag 11 november en zondag 12 november 2023 Arnhem Aanmelden voor deze opleiding
Zaterdag 25 november en zondag 26 november 2023 Groningen Aanmelden voor deze opleiding

Informatie over de opleiding

De opleiding tot Cognitieve Fitness trainer is coachen op een vernieuwende en effectieve manier. Cognitieve Fitness is gericht om op eenvoudige, op feiten gebaseerde wijze neurowetenschappelijke hulpmiddelen te gebruiken om de hersenen te programmeren voor succes, zich te onderscheiden van de massa en vrijheid voor zichzelf en anderen te creëren. In de opleiding leer je hoe jij de neurolinguïstische circuits in jouw brein of dat van je coachee activeert en daarmee de sleutel in handen krijgt tot het snel en effectief bereiken van resultaten door het creëren van een optimale gemoedstoestand voor het bereiken van gestelde doelen.

 

Word een Cognitieve Fitness trainer en help anderen hun persoonlijke en professionele leven te transformeren. Of je nu een ervaren coach bent of nieuw bent in het vakgebied, deze opleiding biedt een uitgebreide en praktische training voor iedereen die mensen wil helpen hun potentieel te bereiken. Met deze unieke aanpak zal jij in staat zijn om coachees te helpen hun doelen te bereiken op een manier die niet alleen effectief is, maar ook leuk en boeiend.

 

Schrijf je nu in voor de 2-daagse opleiding tot Cognitieve Fitness trainer en ontdek hoe jij jouw klanten naar de top kunt brengen!

 

De opleiding tot Cognitieve Fitness trainer wordt gegeven door Marije Klungel. Zij is onder andere gecertificeerd NLP Trainer, hypnotherapeut, Buteyko ademhalingstherapeut, transformatiecoach, therapeut Virtuele Maagband en als een van de eerste gecertificeerd als OldFat2Go practitioner in Nederland. Tevens is zij oprichter van MiND&FiT Lifestyle en Mindset coaching en MiND&FiT Powerwalking.

 

Praktische informatie:

De opleiding duurt twee dagen van 10:00 uur tot ongeveer 17:00 uur op locatie in Arnhem en vanaf september ook in Groningen. De opleiding bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte. Gedurende de opleidingsdagen oefen je alle onderdelen met collega-kandidaten. De kandidaten leggen aan het eind van de opleidingsdagen een praktisch examen af.

Na afronding van de opleiding ontvang je het officiële Cognitieve Fitness trainer certificaat.

 

Na deze intensieve 2-daagse kun je direct de geleerde technieken toepassen in de praktijk. Daarbij ontvang je een inlogcode tot onze online leeromgeving met daarin toegang tot alle instructievideo's voor zelfstudie.

 

Wat kun je na het volgen van deze opleiding?

 • Je kunt direct starten als Cognitieve Fitness trainer in je eigen praktijk.
 • Je kunt direct de geleerde tools en technieken in de praktijk gebruiken.
 • Je kunt jezelf of een ander ‘herprogrammeren’ om een nieuwe toekomst te creëren!
 • Je kunt je omgeving beïnvloeden op manieren die je niet had verwacht!
 • Je kunt zelf je eigen Neuro Exercises maken. 
 • Je kunt je aansluiten bij de besloten online community van Cognitieve Fitness trainers.

Vereisten voor deelname

 • Je hebt affiniteit met coaching.
 • Je bent actief en nieuwsgierig.
 • Je bent een buitenmens.
 • Je wilt verschil maken in je eigen leven en dat van anderen.

Certificering

Je ontvangt een certificaat van deelname.

Kosten

De 2-daagse Cognitieve Fitness trainer kost 995 euro* (Deze opleiding is vrijgesteld van B.T.W.).

Voorwaarden en annuleringsregeling (in het kort)

 • Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging van de inschrijving en een factuur.
 • Als volgorde van aanmelding, hanteren wij de datum waarop de betaling ontvangen is. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij je daarom aan niet te lang te wachten met het overmaken van het verschuldigde bedrag.
 • Mocht een opleiding/cursus/training niet doorgaan wegens onvoldoende deelnemers, dan word je vooraf op de hoogte gesteld (uiterlijk 1 week voor de opleidingsdatum). De opleidingsdatum wordt in een geval als deze verzet.
 • MROI hanteert de annuleringstermijnen van het NRTO zoals in de algemene opleidingsvoorwaarden omschreven.
 • Klik hier voor de volledige omschrijving van de algemene opleidingsvoorwaarden.

Aanmelden

MROI opleidingen en trainingen bestaat vanaf 2014 en heeft al meer dan 1500 mensen opgeleid. Onze opleidingen worden gemiddeld beoordeeld met een 9! Meld je aan voor deze unieke opleiding door onderstaand formulier in te vullen. 

 

 

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl