15 x Eenvoudige spreuken

Begin de dag met een glimlach door deze tijdloze en mooie eenvoudige spreuken. Inspiratie en motivatie is het voedsel van een heldere en gezonde geest.

 

Daarom 15 x eenvoudige spreuken die het leven aangenamer maken.

 

1.De lucht is niet mooier als je een perfecte huid hebt. Muziek klinkt niet interessanter als je een sixpack hebt. Honden zijn geen beter gezelschap als je beroemd bent.

 

2.De mooiste dingen in het leven zijn geen dingen. Het zijn mensen en plaatsen en herinneringen en foto's. Het zijn gevoelens en momenten en glimlachen en lachen.

 

3.Vind de tijd om te lezen, de bloemen te ruiken, je dromen te schilderen, koffie te drinken met een vriend, een nieuw ambacht te leren, een brief te schrijven, een verrassingstaart te bakken, ergens speciaal naar toe te gaan, echt bij de persoon van wie je houdt, of zelfs een tijdje niets doet...

 

4.Laat deze dwaze wereld je niet misleiden om je ziel uit te hongeren voor materiële dingen. Want op een dag zul je buiten in de zon zitten en beseffen hoe weinig je eigenlijk nodig hebt om echt gelukkig te zijn.

 

5.Bekijk de zonsopgang minstens één keer per jaar, doe veel slagroom in je warme chocolademelk, ga op je rug liggen en kijk naar de sterren, koop nooit een salontafel waar je niet op kunt staan, laat nooit een kans om te springen voorbij gaan op een trampoline, vergeet de kleine geneugten van het leven niet terwijl je op zoek bent naar het grote.

 

6.Als het vandaag moeilijk wordt, denk dan aan de geur van koffie, de manier waarop zonlicht weerkaatst tegen een raam, het geluid van de lach van je favoriete persoon, het gevoel wanneer een lied waar je van houdt opkomt, de kleur van de lucht in de schemering, en dat we hier zijn om voor elkaar te zorgen.

 

7.Wanneer de wereld aanvoelt als een emotionele achtbaan, kalmeer jezelf dan met eenvoudige rituelen. De afwas doen. Vouw de was. Geef de planten water. Eenvoud trekt wijsheid aan.

 

8.Onnodige bezittingen zijn onnodige lasten. Als je ze hebt, moet je voor ze zorgen! Er is grote vrijheid in eenvoud van leven. Het zijn degenen die genoeg hebben, maar niet te veel, die het gelukkigst zijn.

 

9.Een manifest voor een eenvoudig leven: Eet minder, beweeg meer. Koop minder, maak meer. Minder stress, meer lachen. Voel je gezegend, heb meer lief. Zoek een rustige plek en adem.

 

10.De simpele dingen zijn ook de meest buitengewone dingen, en alleen de wijzen kunnen ze zien.

 

11.De grootste stap naar een leven van eenvoud is te leren loslaten.

 

12.Het leven is eigenlijk heel eenvoudig, maar we staan erop het ingewikkeld te maken.

 

13.Aan het einde van het leven zijn onze vragen heel eenvoudig: heb ik volledig geleefd? Heb ik goed liefgehad?

 

14.Geluk is eenvoudig. Alles wat we doen om het te vinden is ingewikkeld.

 

15.Mijn religie is heel eenvoudig. Mijn religie is vriendelijkheid.

 

Dagelijks plaats ik op mijn facebook pagina Mindful Run Quotes leuke spreuken en qoutes.

 

Volg en like deze pagina https://www.facebook.com/mindfulrun.nl/ 

 

Martijn Mensink

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl