Wandelcoach opleiding

Wandelcoaching webinar
✨ De kracht van wandelcoaching volgens de Mindful Run Methode en hoe het levens heeft verandert. ✨ Het MROI Opleidingen-programma en hoe het je zal helpen om een gecertificeerde wandelcoach te worden. ✨ Succesverhalen van onze coaches en hoe onze opleiding hun leven en carrière heeft getransformeerd. ✨ De stappen om vandaag nog te beginnen met je reis naar een gerespecteerde wandelcoach.

Ontdek de Kracht van Wandelcoaching: Een Onmisbare Vaardigheid voor Therapeuten
Wandelcoaching is geen alledaagse benadering van therapie. Het daagt therapeuten uit om buiten de gebaande paden te treden, letterlijk en figuurlijk. Het biedt een ontsnapping aan de beklemmende muren van traditionele therapiekamers en opent de deur naar de wilde en transformerende kracht van de natuur. Het confronteert cliënten met hun diepste angsten en onzekerheden, terwijl ze stappen zetten naar persoonlijke groei en verandering.

Is werken in de buitenlucht gezond?
Vitamine D Wanneer we buiten werken, worden we blootgesteld aan natuurlijk zonlicht, wat betekent dat we vitamine D opnemen. Vitamine D is een essentiële voedingsstof die ons lichaam nodig heeft voor een goede gezondheid en een sterk immuunsysteem.

"Wandelcoaching met het Labyrinth: Ontdek jezelf op een dieper niveau"
Een labyrinth heeft één enkel pad dat je naar het centrum leidt en vervolgens terug naar buiten, zonder doodlopende wegen of keuzes. Het is ontworpen als een symbolische reis, vaak gebruikt voor spirituele of meditatieve doeleinden. Een doolhof heeft daarentegen meerdere paden en doodlopende wegen, en is ontworpen als een puzzel of uitdaging om doorheen te navigeren. Het doel is om de uitgang te vinden en het kan gebruikt worden voor amusement of sportieve uitdagingen.

Vitaliteitscoach & Mindfulness technieken
Als vitaliteitscoach is het van belang om mensen te begeleiden naar een gezonde en gelukkige levensstijl. Een van de methoden die daarbij kan helpen is mindfulness. Mindfulness is een bewustzijnspraktijk die zich richt op het aanwezig zijn in het hier en nu en het accepteren van de situatie zoals die is. Het kan bijdragen aan het verminderen van stress en het vergroten van het gevoel van welzijn.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl