Stress Burn out

Beter om gaan met stress!
Stress is een veelvoorkomend probleem in onze maatschappij en kan ons leven behoorlijk beïnvloeden. Het kan leiden tot vermoeidheid, concentratieproblemen, slaapproblemen en zelfs tot fysieke klachten zoals hoofdpijn en rugpijn. Maar wat is stress nu eigenlijk? En nog belangrijker, hoe kun je het makkelijkste van stress afkomen?

Stress is het verschil tussen wat we verwachten en wat we ervaren
Oorzaken van stress. Er zijn veel verschillende situaties die stress kunnen veroorzaken, zoals een hoge werkdruk of ziekte of overlijden van een naaste. Toch is niet iedereen even gevoelig voor stress. Dit heeft te maken met de balans tussen de draagkracht die je hebt en de draaglast die je te verduren krijgt

Van stress naar succes: Hoe zenboksen kan helpen bij het ontwikkelen van veerkracht en zelfvertrouwen
Tijdens een zenbokstraining worden verschillende technieken uit het boksen gebruikt, zoals stoten en trappen, terwijl ook aandacht wordt besteed aan het bewustzijn van het lichaam en de ademhaling. Dit kan bijdragen aan de ontwikkeling van een diepere lichaamsbewustzijn en geestelijke rust.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl