Mindful Run opleiding

Webinar: Word een Mindful Run/Walk instructeur
✨ Ontdek de voordelen van Mindful Run en Walk voor zowel jezelf als anderen. ✨ Leer over de essentiële technieken om Mindful Run of Walk instructeur te worden. ✨ Krijg inzicht in hoe je mindfulness en hardlopen effectief kunt combineren voor welzijn. ✨ Ontmoet de eigenaar van Mindful Run en tevens founder Martijn Mensink en stel al je vragen.

Business Bootcamp
✅ Zichtbaarheid Boost: Leer strategieën om je business zichtbaarder te maken in de markt en op te vallen bij je doelgroep. ✅ Praktische Fotografie: Maak professionele foto's voor je website, sociale media en marketingmateriaal. ✅ Ondernemersanalyse: Ontvang waardevolle inzichten in je bedrijf en ontdek kansen voor groei en verbetering. ✅ Actieve Klantenbenadering: Leer effectieve methoden voor het aantrekken en behouden van klanten. ✅ Persoonlijk Advies: Krijg persoonlijke begeleiding

Er is maar 1 sport die uit elk onderzoek het beste naar voren komt.
Wandelen de meest gezonde sport van allemaal. Wandelen het liefst elke dag minimaal 30 minuten. Wandelen is al jarenlang één van de meest populaire vormen van lichaamsbeweging. Het is niet alleen toegankelijk voor bijna iedereen, maar het biedt ook een breed scala aan gezondheidsvoordelen. Er zijn tal van redenen waarom wandelen de meest gezonde sport van allemaal is en in deze blog zullen we er een aantal bespreken.

Gratis Ebook Mindful Run
Maak kennis met de Mindful Run methode. Sinds 2014 in Nederland en België. Ontdek hoe je met eenvoudige tips je gezondheid, energieniveau en stress-level kunt verbeteren!

Mindful Lopen: ontdek de voordelen voor lichaam en geest.
Mindful lopen is meer dan alleen een ronde lopen. Het is een manier om jezelf te verbinden met het moment en je bewust te worden van je lichaam en geest. Het houdt in dat je je aandacht richt op je ademhaling en de sensaties in je lichaam terwijl je loopt. Door mindful te lopen, kun je stress verminderen, je stemming verbeteren, je concentratievermogen vergroten, je lichaamsbewustzijn vergroten en je fysieke gezondheid verbeteren.

Meditatief hardlopen!
Nee, ik ben geen boeddhist maar ik ben wel geïnteresseerd in hoe ik mijn gedachtes en mijn gevoel beter onder controle kan krijgen. Zelf liep ik al een tijdje te denken aan een manier om mijn geest meer te laten ontspannen.

6 voordelen van buiten werken in de natuur
Buiten werken kan je geluk, energieniveau en geheugen vergroten. Als je werkgever het toestaat, overweeg dan om je laptop en andere werkspullen mee naar buiten te nemen om frisse lucht in te ademen en je vitamine D aan te vullen. In dit blog geef ik je 6 voordelen van buitenshuis werken en tips om productief te blijven terwijl je buiten taken uitvoert.

Heb je last van Marathon zenuwen lees dan dit eens.
Heb je last van Marathon zenuwen? Lees eerst onderstaande artikel dan eens.

42 Marathon Tips voor het succesvol lopen van een Marathon.
1. Doe aan voetverzorging en knip o.a. je teennagels een paar dagen voor de marathon. 2. Ga 3 dagen voor de marathon niet meer hardlopen. Als het goed is heb je genoeg getraind. 3. Zorg dat je goed uitgerust bent. Dus op tijd naar bed een paar dagen van tevoren.

Wat kun je doen tegen vermoeidheid?
Vaak is er geen duidelijk aanwijsbare oorzaak voor te vinden. Vermoeidheid kan zowel een lichamelijke als psychische oorsprong hebben en dat maakt het vinden van oplossingen er niet eenvoudiger op. Vooral geestelijke moeheid, door stress en zorgen en angst, kunnen zijn tol gaan eisen. Toch kun je zelf veel doen om moeheid te bestrijden.

Meer weergeven

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl