Waarom Cognitieve Fitness trainer volgen bij MROI?

Er zijn meerdere cognitieve fitness aanbieders, maar wat maakt de cognitieve fitness trainer opleiding van ons uniek?

In deze opleiding willen we, naast het aanbieden van leuke en inspirerende cognitieve fitness oefeningen, handvatten bieden aan coaches die hun coachees net even wat meer willen (of moeten) stimuleren. We geven onze coaches extra’s mee, zodat ze ook écht op gedrag kunnen coachen en hun coachees niet (meer) in bepaalde onhandige gedragingen blijven hangen. 

 

Uiteindelijk is het doel dat de opgeleide coach hun coachee flexibeler laat worden, om met bepaalde situaties om te gaan, en daarmee echt tot topprestaties (binnen hun range) te laat komen. Hoe mooi is dat? 

 

De cognitieve fitness trainer opleiding vanuit MROI wordt vanuit de eigen expertise van onze trainer Marije gegeven, aan de hand van haar ervaringen als NLP Trainer en opleidingen die ze gevolgd heeft (waaronder bij Kwik Brain Universe en als Neuroencoding™️ specialist bij Neuroencoding Institute). 

 

Ze besteed naast cognitieve fitness ook aandacht aan onder andere de essentiële beginselen van NLP en andere coachingsmethodieken die je nodig hebt voor coaching. Hierin zit een overlap voor wat betreft de cognitieve processen en meer kennis daarvan draagt niet alleen bij aan het goed in kunnen spelen op je eigen gemoedstoestand, maar ook die van je coachees.

 

Dus het beste van alles om genoeg tools in huis te hebben om je coachees niet alleen fysiek uit te dagen maar ook intellectueel en daarop ook echt te kunnen coachen d.m.v coachingstechnieken en oefeningen. Dit naast het doen van de cognitieve oefeningen ter verbetering en gezond houden van de hersenen!

 

Dus, ben jij klaar voor nieuwe uitdagingen als coach? Kom dan bij ons de training tot cognitieve fitness trainer volgen! 

Klik op deze link voor meer informatie over de training.

 

Martijn Mensink

Eigenaar Mindful Run Nederland.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1 x per maand informatie over onze diensten. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Privacy Statement.
*  Website URL
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
*  reCAPTCHA code:

MROI opleidingen en trainingen

Zijpendaalseweg 91

6814 CG Arnhem

 

E: info@mroi.nl

I : www.mroi.nl